Disseny Web

Desenvolupem tot tipus de solucions relacionades amb Internet.

Exclusivitat… dissenyem la teva Web, exclusivament per tu i per ningú més. Cada empresa disposa de la seva imatge corporativa, del seu nixo de mercat, del seu públic objectiu, del seu potencial, etc. Per tant, la web ha d’adquirir tots aquests requeriments, tots aquests conceptes i adaptar-se per cada client en exclusiva.

El que ens agrada destacar, és que cada Projecte és un client, no hi ha dissenys per varis clients, ni webs ja fetes que les encaixem amb calçador per un nou client.
Creativitat… degut al disseny exclusiu per cada client, els nostres dissenys Web són creatius i diferents. Utilitzem en la seva creació estàndards perquè el resultat sigui utilitzable i funcional. Els nostres projectes s’adapten a l’evolució de les noves tecnologies,  aconseguint reduir despeses a llarg plaç.


si cerques resultats diferents, no facis sempre el mateix… (Albert Einstein)

Per veure alguns exemples de projectes realitzats pot accedir al nostre Portfolio, on hi han creacions exclusives i col·laboracions amb altres empreses.

Ens agradaria que ens expliques el seu projecte, contacti amb nosaltres sense cap compromís!

Portfolio

Tipus: Web Corporativa Plataforma: WEB
Projecte: FÒRUM BARCELONA 2004 Any: 2000
Versió online d'un esdeveniment clau per Barcelona al 2004.
Tecnologia: LOTUS NOTES, JAVASCRIPT, CSS.
Tasques: Contribució durant dos anys en i desenvolupament de diferents àrees del Fòrum 2004, així com el manteniment de les actualitzacions de contingut setmanals.
Col·laboració amb: Troc, S.A.
Tipus: Web Corporativa Plataforma: WEB
Projecte: Mobles Morató Any: 2000
Tempur 2000, el sistema de descans anti-pressió del segle XX!
Col·laboració amb: Troc, S.A.
Microsoft Certified Application Developer